Mam pytanko. Nie znam się na programatorach i programowaniu a chciałbym bardzo się tego nauczyć. Zdecydowałem, że wolę kupić jakiś programator niż samemu go robić. Więc zajrzyjcie tutaj:
http://allegro.pl/item418...mel_stk200.html
i powiedzcie mi czy taki programator jest dobry i czy mi się to opłaca? Naprawdę się na tym nie znam więc liczę że pomożecie mi troszeczkę. Z góry dzięki.
Mój kolega robi podobnie takie platformy do robota ale troszkę inaczej modeluje styropian. Jego sposób polega na tym że bierze na pędzelek trochę rozcieńczalnika nitro, pozbywa się nadmiaru rozcieńczalnika na pędzelku (żeby nie kapało bo kropla nitro upuszczona na styropian może narobić niezłego bigosu) a następnie delikatnie kreuje kształt platformy. Nawet nieźle mu to wychodzi ale do tego trzeba trochę wprawy.
Dla niewtajemniczonych: Rozcieńczalnik nitro rozpuszcza styropian.
Ja uważam że to dobrze że to forum jest na bieżąco czyszczone ze zbędnych i powtarzających się tematów. Do niedawna szukałem na elektrodzie wielu rzeczy i po wpisaniu czegokolwiek w wyszukiwarce pojawiało się mnóstwo tematów jednak rzadko w którym było opisane jak rozwiązać problem. elektroda to po prostu śmietnik na którym czasem można znaleźć coś użytecznego.