|
roboty kupne |
| Autor |
Wiadomość |
shroom

|
Wysłany: 27 Maj 08 02:26 roboty kupne
|
|
|
witam, mam pytanie do Panów fachowców od robotów
postanowiłem kupić sobie zabaweczkę, ale nie bardzo wiem co się opłaca a co nie. spotkałem się z kilkoma pozytywnymi opiniami o ''robonova 1, ale cena...czy to 3500 to drogo w branży robotyki? może macie coś innego do polecenia? |
|
|
|
|
 |
Master

|
|
|
|
 |
daniel93

Pomógł: 11 razy Posty: 390 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Wujskie
|
Wysłany: 27 Maj 08 04:37
|
|
|
| Warto zauważyć, że za takie pieniądze w warunkach amatorskich zrobił byś coś 5x lepszego. |
|
|
|
|
 |
urbi

|
Wysłany: 27 Maj 08 06:39
|
|
|
Proponuje zakup zestawu Mindstorms NXT. Na allegro można kupić w tej chwili za 750 zł.
Daje on sporo zabawy, ale można tez pokombinowac z własnymi czujnikami albo obsługą bluetooth.
Moim zdaniem taka Robonova to tylko strata pieniędzy. Nie robi praktycznie nic poza dziwnymi akrobacjami. |
|
|
|
|
 |
abxyz
Expert programowanie

Pomógł: 18 razy Posty: 166 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: zza winkla
|
Wysłany: 27 Maj 08 08:11
|
|
|
Według mnie "roboty kupne" nie są dobre, najlepsze są roboty domowej roboty |
|
_________________ Nie powie ci nawet wiedźma Pleple, czego się dowiesz wprost z Google_ |
|
|
|
 |
Ikar

Pomógł: 3 razy Posty: 69 Otrzymał 41 piw(a) Skąd: się biorą dzieci ?
I miejsce w konkursie na najlepszy artykuł.
|
Wysłany: 28 Maj 08 10:47
|
|
|
| abxyz napisał/a: | Według mnie "roboty kupne" nie są dobre, najlepsze są roboty domowej roboty |
Tak, Tak i jeszcze raz tak. Budowa robota rozwija zdolności manualne, zdolność logicznego myślenia itp. itd. "Roboty kupne" są w pewnym stopniu ograniczone a roboty budowane w domu ogranicza tylko wyobraźnia konstruktora(ale bez przesady, nie zbudujemy nanobota ), bo wszystkiego można sie nauczyć |
|
_________________ Gość jeżeli pomogłem kliknij pomógł lub postaw browarka
Kontakt gg: 9044954
 |
|
|
|
 |
|
|