|
Tani sklep w okolicach Mikołowa |
| Autor |
Wiadomość |
marek91

|
Wysłany: 31 Lip 07 12:31
|
|
|
No tak, jasne ale tam gdzie mieszkam nie ma sklepu z elektroniką i ja wszystko zamawiam przez neta i duzo trace na kosztach wysyłki (czasami ta kwota przewyższa wartość części) jak np. chce zamuwić atiny2313 i tranzystory potrzebne do zrobienia mostka to szukam takiego gościa (np na allegro) ktury ma wszystko co mi potrzebne więc
| Cytat: | | Weż i powymieniaj tranzystory na mocniejsze. |
To naprawde nie jest dla mnie takie proste.
Chyba że ktoś wie gdzie w okolicach mikołowa jest taki sklep (kiedyś były dwa teraz niema żadnego). |
|
_________________ Gość klikając przycisk "piwo" stawiasz browara biednemu dziecku z afryki |
|
|
|
 |
Decado

|
Wysłany: 31 Lip 07 12:48
|
|
|
Marek mieszkasz 20km odemnie napewno wiesz gdzie jest Bełk .
Jedziesz do Rybnika pociągiem i idziesz w rybniku na ulicę Hutniczą, to ta za technikum budowlanym. I w głębi ulicy po prawej nie ten po lewej bo tam jest drogo ale ten dalej po prawej jest bardzo tani a i obsług zawsze coś doradzi tzn. wszyscy oprócz takiej niskiej dziewczyny.
Pozdrawiam |
|
_________________ "Niema ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchiwani" Feliks "Krwawy Feliks" Dzierżyński |
|
|
|
 |
marek91

|
Wysłany: 31 Lip 07 01:13
|
|
|
Decado, trzeba było tak od razu namierzyłem tą ulice w zumi może tam dzisiaj pojade mam skuter.
A mają oni tam markery te do ścieżek i środki trawiące? |
|
| Ostatnio zmieniony przez marek91 05 Sty 08 09:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Decado

|
Wysłany: 31 Lip 07 01:18
|
|
|
Kurka sorki przepraszam namieszałem idziesz w tą ulicę i ten sklep po LEWEJ nie po prawej bo w tym po prawej jest drogo sorki za wprowadzenie w błąd.
Pozdrawiam |
|
_________________ "Niema ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchiwani" Feliks "Krwawy Feliks" Dzierżyński |
|
|
|
 |
marek91

|
Wysłany: 31 Lip 07 01:42
|
|
|
Ok. Spoko znajde |
|
_________________ Gość klikając przycisk "piwo" stawiasz browara biednemu dziecku z afryki |
|
|
|
 |
Decado

|
Wysłany: 31 Lip 07 01:45
|
|
|
Acha i jeszcze jedno sklep nazywa się Elho
Pozdrawiam i jeszcze możesz odwiedzic scalaka ale tam jest bardzo niemiła obsługa i strasznie drogo mają |
|
|
|
|
 |
|
|