|
Jakie moduły radiowe. |
| Autor |
Wiadomość |
misiek1994

Pomógł: 2 razy Posty: 190 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: z Sędziszowa
|
Wysłany: 02 Paź 08 05:37 Jakie moduły radiowe.
|
|
|
| Zrobiłem sobie aparaturke ze strony kubaw.it.pl wszystko pięknie działa, tylko jeszcze nie bezprzewodowo. Jakie polecacie dokupić do tego radiówki? Myśle nad parą rt11 i rr4. Co o tym sądzicie? Według mnie sa one najpewniejsze. Jakie jeszcze polecacie w granicach 25zł za nadajnik i drugie 25 za odbiornik?? Co myslicie o alternatywach telecontroli np. valleman (z tego co czytałem to jego mały nadajniczek ma moc 10mW)?? |
|
|
|
|
 |
JStan

|
Wysłany: 03 Paź 08 10:40
|
|
|
| Powiem tak, jak masz zamiar dacpo 25zł to lepiej kup piwa za te pieniądze, ja za komplet dałem prawie dwie stówy i to dopiero jest gwarancją sukcesu. Polecam Telecontrolli |
|
_________________ Moje konstrukcje:
Manipulator - http://www.dioda.com.pl/f...lator-vt920.htm |
|
|
|
 |
misiek1994

Pomógł: 2 razy Posty: 190 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: z Sędziszowa
|
Wysłany: 04 Paź 08 09:56
|
|
|
| JStan napisał/a: | | Powiem tak, jak masz zamiar dacpo 25zł to lepiej kup piwa za te pieniądze, ja za komplet dałem prawie dwie stówy i to dopiero jest gwarancją sukcesu. Polecam Telecontrolli |
Też mi sie wydaje, że z tymi piwami to niepedagogiczne. A z tymi dwoma stówami to... Sam se dokończ. Z kąd ja ci tyle wydre?? Jeżeli żadne nie będą dla ciebie wystarczające to powiedz mi chociaż które sa najlepsze. A może brać drogi nadajnik o dużej mocy i tani odbiornik o małej czułości?? W granicach 50-60zł musze sie na obecną chwilę zmieścić. W przyszłości (koło zimy) będe miał troche kasy to mozliwe, że te sprzedam, a wcisne jakieś droższe serii rrqt itp. |
|
|
|
|
 |
|
|