Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy RegulaminRegulamin  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

mikrosterowniki.pl

Przyszłość jest w naszych rękach...
...bo przyszłość to robotyka.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakie moduły radiowe.
Autor Wiadomość
misiek1994 

Otrzymał 13 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 02 Paź 08 05:37   Jakie moduły radiowe.

Zrobiłem sobie aparaturke ze strony kubaw.it.pl wszystko pięknie działa, tylko jeszcze nie bezprzewodowo. Jakie polecacie dokupić do tego radiówki? Myśle nad parą rt11 i rr4. Co o tym sądzicie? Według mnie sa one najpewniejsze. Jakie jeszcze polecacie w granicach 25zł za nadajnik i drugie 25 za odbiornik?? Co myslicie o alternatywach telecontroli np. valleman (z tego co czytałem to jego mały nadajniczek ma moc 10mW)??
Postaw piwo autorowi tego posta

JStan 

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 03 Paź 08 10:40   

Powiem tak, jak masz zamiar dacpo 25zł to lepiej kup piwa za te pieniądze, ja za komplet dałem prawie dwie stówy i to dopiero jest gwarancją sukcesu. Polecam Telecontrolli

Manipulator - http://www.dioda.com.pl/f...lator-vt920.htm

misiek1994 

Otrzymał 13 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 04 Paź 08 09:56   

JStan napisał/a:
Powiem tak, jak masz zamiar dacpo 25zł to lepiej kup piwa za te pieniądze, ja za komplet dałem prawie dwie stówy i to dopiero jest gwarancją sukcesu. Polecam Telecontrolli

Też mi sie wydaje, że z tymi piwami to niepedagogiczne. A z tymi dwoma stówami to... Sam se dokończ. Z kąd ja ci tyle wydre?? Jeżeli żadne nie będą dla ciebie wystarczające to powiedz mi chociaż które sa najlepsze. A może brać drogi nadajnik o dużej mocy i tani odbiornik o małej czułości?? W granicach 50-60zł musze sie na obecną chwilę zmieścić. W przyszłości (koło zimy) będe miał troche kasy to mozliwe, że te sprzedam, a wcisne jakieś droższe serii rrqt itp.

Odpowiedz do tematu